NAJNOVIJI DETALJI: Darko je konačno u svesnom stanju, ali NIKO NE SME da mu saopšti OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI DETALJI: Darko je konačno u svesnom stanju, ali NIKO NE SME da mu saopšti OVO!

Još uvek ne zna.

Porodica Darka Lazića konačno može da odahne, jer se folker polako ali sigurno oporavlja. Iako ga čeka operacija butne kosti nakon što mu organizam ojača, najveća kriza je prošla.

TRI DANA SAM PLAKALA: Dara OTKRILA šta joj je Darko rekao PRE NESREĆE - TUGA!

"OŠIŠAĆU TE OD UVETA DO UVETA!" Jezive pretnje za pevačicu - ovo može samo BOLESTAN um!

Darko se probudio iz veštačke kome, a tokom jučerašnjeg dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz usta mu je izvađen tubus i zamenjen maskom sa kiseonikom, koju mu lekari pomeraju kako bi mu dali hranu i vodu. Kako piše "Alo", Darko je danas komunicirao sa članovima porodice i lekarima, svestan je, međutim niko od njih ne spominje nesreću i sve što se desilo, kako ga ne bi potresli. Tokom današnjeg dana Lazića su posetili roditelji, ujak i devojka Marina.

KADA IZAĐE IZ BOLNICE... Đani otkrio šta će uraditi ČIM SE Darko oporavi

No najveća briga porodice Lazić, pored Darkovog zdravlja, jeste njegova ćerkica Lorena, koja svakodnevno pita za oca. Kako su otkrili njegovi roditelji, devojčica ne zna u kakvom je Darko stanju, ali svakodnevno pita za njega. Najveću muku oko toga ima folkerova bivša supruga Ana Sević.

SAŠA POPOVIĆ ODLUČIO: Direktor Granda će URADITI OVO za Darka Lazića, IMA JOŠ 5 DANA!

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Apr 5, 2018 at 11:28am PDT

Njena bliska prijateljica izjavila je da je pevačici zbog toga jako teško, da stalno plače, ali i da se trudi da njena ćerkica ništa ne sazna.

REBRO PROBILO PLUĆNU MARAMICU?! Tri dana nakon Darkovog buđenja OBRT SITUACIJE

- Loreni je već postalo sumnjivo zbog čega se danima nije čula sa Darkom, budući da je on stalno bio u kontaktu s njom pre nesreće koja mu se dogodila. Uporna je da se čuje sa tatom, međutim Ana ju je ubedila da je on na putu, te da ne može da joj se javi. Kada bi ćerkica poželela da ga čuje pred spavanje, Ana navodno okrene njegov broj telefona i kaže da je nedostupan ili da spava. Lorena se budi noću i plače, kao da oseća da nešto nije u redu - kaže bliska prijateljica Ane Sević za "Alo" i dodaje da joj cela ova situacija veoma teško pada:

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

PLAČ ISPRED ŠOK SOBE! Bolna ispovest Darkove VERENICE - Anu su pustili kod njega, a mene... VELIKA PATNJA

- Nakon što uspava Lorenu, Ana se zatvori u sobu i plače. Užasno je nerviraju priče koje se svakodnevno izmišljaju o njoj, pa je cela ova situacija izuzetno pogađa, jer zna da će ta agonija trajati. Ipak, ima podršku dečka Danijela, koji je sve vreme uz nju i ne dozvoljava joj da klone - rekla je Anina prijateljica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.