NAJNOVIJA ŠOK INFORMACIJA: Izletelo joj... Sloba posle finala TAJNO BIO sa Lunom pa je PREVARIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJA ŠOK INFORMACIJA: Izletelo joj... Sloba posle finala TAJNO BIO sa Lunom pa je PREVARIO

Da li je ovo moguće?!

Modna blogerka Luna Đogani dugo se oporavljala posle raskida sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanoviće.

BEKSTVO IZ ZADRUGE I ODLAZAK KOD LAZIĆA! Miljana URADILA NEVEROVATNU stvar! Njene GEST zatekao sve

Njihava romansa u Zadruzi izazivala je brojne kontraverze, posebno jer se radilo o preljubi, a kao šlag na torti bilo je to što je u Zadrugu ušla prevarena supruga Kristina Kija Kockar koja je sve vreme gledala intimnost njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tadašnjeg muža sa mladom Lunom.

Pred kraj Zadruge, Sloba i Luna su se razišli, a svima je izgledalo da će se pevač pomiriti sa svojom tadašnjom suprugom. Ipak, do pomirenja nije došlo, ni na jednoj strani, pa je čuveni trojac nastavio solo.

PREBOLELA SLOBU: Spavao sa Lunom noćas NA SILU: Ti nisi moj dečko... SKINUO SE i DIRAO, a onda HAOS

Ipak, sudeći prema onome što je Matoroj "izletelo za stolom" Sloba i Luna su svoju romasu nastavili tajno i posle Zadruge, ali je onda Radanović prevario Lunu.

kada je čula ove reči, Luna je brzo zaustavila Matoru rekavši da su oni raskinuli još u rijalitiju, i jovana se tu zaustavila.

Da li je ovo nehotice otkrivena možda i najveća "javna tajna" Zadruge jedan nije sigurno, ali obično biva, "Gde ima dima, ima i vatre."

Pogledajte kako je to izgledalo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.