NAJLUKAVIJI ZADATAK OD SVIH: Ako Bane i Lazar poslušaju Drvo mudrosti krenuće LAVINA TAJNI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLUKAVIJI ZADATAK OD SVIH: Ako Bane i Lazar poslušaju Drvo mudrosti krenuće LAVINA TAJNI! (VIDEO)

Dobro je to smišljeno...

Drvo mudrosti je pozvalo Boru Santanu i Lazara Jeremića da ih obavesti o zadatku koje im je pripremio. Obojica su bili veoma uzbuđeni kad su čuli o čemu se radi i jedva su čekali da krenu.

Njih dvojica će narednih dana biti "ljubavni terapeuti" i deliće savete ukućanima, ali ne samo o ljubavi, već i o međuljudskim odnosima.

OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Članica žirija ZG otkrila VELIKU TAJNU muzičkog takmičenja! Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je POGAĐA (VIDEO)

Prvi "pacijent" im je Branislav Petrušević Petrući, a Bora i Lazar su već smislili da će ga prvo malo ispitivati oko Rebeke Popović.

Ovo je definitivno najlukaviji zadatak do sada, s obzirom na to da će zapravo otkriti mnoge stvari o ukućanima koje do sada nismo znali.

- Zadatak traje do srede, a svaki dan treba da imate najmanje tri seanse - reklo je Drvo.

Pogledajte šta su još pričali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.