NAJGORI NASTUP NA ZADRUGOVIZIJI! I publika i žiri se KRSTILI! Nisu uboli nijedan TON! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 10:28

NAJGORI NASTUP NA ZADRUGOVIZIJI! I publika i žiri se KRSTILI! Nisu uboli nijedan TON! (VIDEO)

Antitalenti.

Sinoćna "Zadrugovizija" donela je pobedu Kristijanu Goluboviću i njegovoj grupi u kojoj su bili Ljiljana Stevanović, Rea Anđelković i Snežana Ojdanić.

Sa druge strane, što se tiče komentatora na društvenim mrežama, jedan od najgorih nastupa imali su Anđelo Ranković, Lazar Čolić Zola i Anja Todorović, koji su izveli pesmu "Pravo vreme" Maje Berović.

Iako niko ne očekuje da se zadrugari koji se ne bave muzikom briljiraju izvođenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihov nastup je, po oceni gledalaca, bio katastrofalan. Dok se Anja koliko-toliko držala, Anđelo i Zola su uspeli da promaše sve - i ritam i melodiju i tekst, pa mnogi nisu uspeli da prepoznaju pesmu.

Uostalom, možda su kritičari i preterali - procenite sami:

@trpaj_sirotinju је поделио/ла објаву дана 17. Окт 2020. у 5:29 PDT

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.