NAJAVILA SAMOUBISTVO: Bivša takmičarka Parova spremna na najgore? Ujak je ZLOSTAVLJAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2021, 01:00

NAJAVILA SAMOUBISTVO: Bivša takmičarka "Parova" spremna na najgore? Ujak je ZLOSTAVLJAO

Vapaj za pomoć ili neslana šala?

Pevačica Nataša Maza, najpoznatija domaća transrodna osoba i bivša učesnica "Parova", zabrinula je svoje pratioce na Fejsbuku najnovijim objavama.

Podlila je sa fanovima da ju je ujak zlostavljao kada je bila dete i upitala ih šta je najbolje da sada uradi sa svojim životom.

- Interesuje me šta mislite. Kad sam imala šest godina više puta je moj ujak zavlačio svoj polni organ u erektivnom stanju u moje gaćice dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam spavala. Šta sad uraditi? - napisala je Nataša.

Ubrzo je osvanula na njenom profilu još jedna objava koju je navodno napisao njen drug.

- Nataša se ubila. Piše njen drug - pisalo je u objavi, a komentari da se ne treba zezati sa tim stvarima samo su se nizali.

Samo sat vremena kasnije pojavila se informacija o sahrani.

- Sahrana Nateše Maze biće obavljena u skladu sa epidemiološkim merama. Samo u krugu prijatelja. Svi ostali pomolite se za njenu neiskvarenu dušu - pisalo je u objavi, a zatim je na naslovnu fotografiju postavljena sveća umesto Natašine fotografije.

Niko od Natašine porodice se nije oglasio povodom ove situacije. Dosta njenih pratilaca ne veruje da je ovo istina, već da je u pitanju neslana šala ili vapaj za pomoć. Ostaje nam da saznamo šta zaista desilo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.