NADEŽDI SAM REKAO DA... Miki otkrio NAJVEĆU tajnu po izlasku iz Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDI SAM REKAO DA... Miki otkrio NAJVEĆU tajnu po izlasku iz Zadruge!

Ne prestaje da šokira!

Otkad je napustio samovodljno Zadrugu u petak, Miki Đuričić neprekidno otkriva razne detalje iz rijalitija, i to privlači veliku pažnju gledalaca.

NOVAK 12. PUT NA ROLAN GAROSU: Svi ZNAJU kada ga je OSVOJIO! A sećate li se DEBIJA u Parizu? (VIDEO)

Posebno je interesantno ono što je Miki, za emisiju TV Pink "Premijera", otkrio vezano za svoj odnos sa Nadeždom Biljić.

ZARAĐUJU PREKO LUNE! Fanovi Đoganijeve sada MRZE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobu! Priznanje - MORAO SAM, zbog para! (FOTO)

- Ja sam Nadeždi govorio da ne treba odavati ničije tajne da bi dobila nešto, mada njoj neke stvari ne možeš objasniti. Čim natovari Miljanu Kulić sebi na vrat, natovarila je i meni, a meni to ne treba. Nadežda je meni prijala, zaista, ali mi smo dva sveta različita. Pokušavao sam da joj objasnim neke stvari i nisam želeo da od nje napravim nešto ružno - pričao je pčelar.

PORODICA RADANOVIĆ SE ŠIRI! Jedna mala KLINKA nosiće Slobino prezime, mama Draginja je VOLI (VIDEO)

On je nastavio:

- Uvek sam joj davao savete, da pazi šta radi, da ne naseda na provokacije, izvlače iz nje informacije, a ona me nije slušala. Razočaran sam u nju, nisam se ni "ohladio", ona se već grli sa Banetom. Prijali smo jedno drugome, ovo nije neka velika ljubav, ali... Ona ništa nije skontala šta joj ja pričam. Ona je u suštini dobar čovek, ali jako naivna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

HIT GRADSKE PRIČE I DALJE PEVATE: Otpašće vam VILICA kada vidite kako Elma izgleda posle 10 godina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.