NADEŽDA STIGLA U POLICIJU Pre toga Toma zavapio, molio... Jedva hoda, gleda u prazno, krvavo unakažena

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA STIGLA U POLICIJU Pre toga Toma zavapio, molio... Jedva hoda, gleda u prazno, krvavo unakažena

Drama.

Nadežda Biljić stigla je u policijsku stanicu kako bi dala izjavu o batinama koje je, kako je rekla, dobila od svog dečka Tome Panića.

Pevačica je došla u pratnji svojih prijatelja koji se od nje ne odvajaju otkako je prebijena. Nije mogla sama da hoda, već ju je prijatelj pridržavao. Biljićka je sve vreme gledala ispred sebe, skoro kao da gleda u prazno.

Kako je rekla pevačica, do nasilja je došlo oko sedam sati. Njeno lice je potpuno unakaženo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krvi je bilo svuda po stanu, a kako je prekla pevačica, Toma je sve razbio po stanu.

Toma Panić je priveden rano jutros i on je već dao izjavu policiji, a kada je privođen zavapio je: "Vadite me odavde".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.