NABIĆU TI KAMERU U GLAVU! UDARIĆU TE STOLICOM! Žestoko u Zadruzi, žena nasrnula na muškarca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NABIĆU TI KAMERU U GLAVU! UDARIĆU TE STOLICOM! Žestoko u Zadruzi, žena nasrnula na muškarca!

Dosta joj je svega.

Zlata Đurković je kao član pobedničke ekipe iz prošlonedeljnog zadatka u muško-ženskom obračunu kao nagradu dobila poziv sa svojom porodicom. Nakon što se isplakala, nekoliko zadrugara ju je opkolilo u želji da saznaju šta je pevačici poručio suprug nakon priča da je flertovala sa Vladimirom Tomovićem.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bora Santana se posebno interesovao za ono što je Zlatin suprug imao da joj poruči, jer je i sam nekoliko puta ulazio u sukobe sa njom. Bora joj je prvo kroz šalu "zapretio" da će u sledećoj emisiji radija "Amnezija" ispričati da se Zlati sviđa Tomović, i da će je onda pozvati u emisiju da to demantuje, što je Zlatu veoma naljutilo pa mu je odbrusila:

- Šta da demantujem?! Pop*šite mi k*rac svi - povikala je ona.

Onda mu je Pavle Jovanović zamerio što pravi spletke, a Santana se pravdao i onda je Zlata dodatno pobesnela pa je počela da preti Bori.

- A mene što si sprd*ao za "Amidži"? Ti si išao kod Drveta, ti si predložio i kada je Miki hteo da prekine, došao i rekao mi: "Onaj smrad Bora je hteo da nastavi". Nemoj sad kameru da ti nabijem u glavu. Skloni mi se sa vidika, da te ne udarim stolicom - rekla mu je Zlata.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.