NA SVADBU VAM NE DOLAZIM! Marija najstrašnije isprozivala Miljanu! Zar tako svom detetu?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA SVADBU VAM NE DOLAZIM! Marija najstrašnije isprozivala Miljanu! Zar tako svom detetu?! (VIDEO)

Opake reči.

Kakvo bi veče u rijalitiju ''Zadruga 2" bilo kadase njih dve ne bi posvađale. Reč je o Mariji i Miljani Kulić, koje se već mesecima ne slažu zbog njenog dečka i sada već verenika Lazara Čolića Zoli.

Miljanina majka smatra da Zola nije tip muškarca koji bi mogao da zadovolji Miljanine stadarde. Kulićeva je ponosno govorila kako će se dogoditi ono što ona priča otkad je Zola ušao u rijaliti.

- Ja znam da ovaj nije ni približan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onima koje ti hoćeš. Ti sedi i budi sa njim, neka te muze kao kravu. Ljudi mu se smeju. On tebe iskorišćava. Ja na vašu svadbu neću da dođem. Prvi nastup njegov, ti ćeš da ga prevariš - bila je sigurna Marija dok je izgovarala reči.

- U sve te kunem, da li sam jednog momka prevarila - upitala ju je Miljana.

- Ja ću g*vna da pojedem ako ti njega ne budeš prevarila. Zanima me kako bi ga ti komentarisala da ga gledaš iz drugog ugla. Da si invalid, pa da pristanem da te niko neće. Ako smatraš da si nesposobna za boljeg, izvol'te. On tebe trpi, srećno vam. Kad izađeš, ovog nećeš ni da vidiš - govorila je vrlo samouvereno Marija Kulić o prognozi odnosa Miljane i Zole nakon rijalitija

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.