NA STUBU SRAMA! Aleksandra OTVORENO optužila Anu da se bavi sumnjivim POSLOVIMA, a onda... TEŠKE OPTUŽBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2019, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA STUBU SRAMA! Aleksandra OTVORENO optužila Anu da se bavi sumnjivim POSLOVIMA, a onda... TEŠKE OPTUŽBE!

Napad!

Kao i svakog petka u Zadruzi su održana Piranja novinara, a prvi na tapetu su bili Ana i David, kao i njihova veza i odnos nakon svađe zbog Stanije Dobrojević.

Aleksandra Subotić je takođe bila pozvana da prokomentariše ovo, a ona je rekla da njih dvoje lažu i da je njihova veza laž, a da ona za to ima i dokaz.

- Ja više volim da sam posmatrač cirkusa. Anu je raskrinkao snimak koji je pušten sinoć i ona mora da pokaže emociju, da odglumi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nema tog nečeg među njima. Svi znaju šta je meni David radio i kako. Ali karma je kučka nije mi žao ni jednog ni drugog. Što se mene tiče za mene je sve ovo jedan veliki cirkus, samo neka se drže jedno drugoga. Prevarant je našao prevaranta i sada moraju da varaju zajedno. Mene je šutnuo disvalifikovao i sada njih dvoje varaju gledaoce - rekla je Aleksandra.

Ona se prisetila kako je i nju navodno lagao.

- Ja znam da sve što on priča da su sve to laži. Ja se sećam kako je David meni kukao, plakao kao nije osetio takvu ljubav. Ja znam da se njihova veza temelji na lažima i tako nešto ne mora da uspe - rekla je Aleks.

- Zato je tebe i ostavio, jer je sve bilo lažno - rekla je Ana.

Aleksandra se usudila da isprovocira Anu i to tako što je dovela u pitanje Anino zanimanje.

- U opisu Aninog zanimanja je da se smeje i da plače i da bude raspoložena. Ana radi sve po potrebi. Htela je da ga šutne za tri meseca, sada ovde glumi - rekla je Aleks i na kraju izazvala burne reakcije. Novinari su tražili da objasni prirodu Aninog posala, ali ona nije želela da ide dalje.

- Nije jedini takav snimak. Ona je sve planirala, a ja sam se davala u ovoj vezi - rekla je Aleksandra.

Celu situaciju pogledajte ovde.

ZAVIRITE U BRENIN LUKSUZNI DOM! Njena dnevna rutina će vas iznenaditi i ODUŠEVITI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.