NA PSIHIJATRIJI: Nakon vesti da je pokušala SAMOUBISTVO, Nadežda se oglasila najemotivnijim rečima...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PSIHIJATRIJI: Nakon vesti da je pokušala SAMOUBISTVO, Nadežda se oglasila najemotivnijim rečima...

Svi su se uplašili!

Mina Vrbaški je u Zadruzi odala informaciju spolja, a dobila ju je od majke Ivane.

Naime, reč je o bivšoj učesnici Zadruge - Nadeždi Biljić. Nakon bega iz rijalitija, pevačica je završila na psihijatriji.

Mina je prisutnim takmičarkama šapnula:

- Jeste li čuli da je Nadežda pokušala da se obesi na psihijatriji? - rekla je ona, a ovim povodom oglasila se i sama Nadežda te otkrila jedinu istinu.

- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idem na psihijatriju svaki drugi dan, na razgovor sa neuropsihijatrom i psihoterapeutom sa svojom porodicom. Nisam pokušala da se ubijem niti bilo sta slično, samo sam upala u jaku i duboku depresiju, ali uz pomoć stručnih lica, porodice i pravih prijatelja moje psihičko stanje ide na bolje. Iskreno isuviše sebe volim da bih sebi naudila na bilo kakav način, zato sam i izašla iz "Zadruge" jer mi je bilo loše, a ja sebe najviše na svetu volim - rekla je Nadežda za portal Espreso i time prekinula nagađanja.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.