NA POMOLU PRVA LJUBAV U ZADRUZI 2!? Tek što su ušli - odmah LEGAO na nju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA POMOLU PRVA LJUBAV U ZADRUZI 2!? Tek što su ušli - odmah LEGAO na nju! (VIDEO)

Smehotresna situacija!

Grad u Šimanovcima, sagrađen za potrebe rijalitija, tokom prethodne noći naselio je 51 zadrugar. Novi stanari oduševljni su ambijentom u kome će živeti tokom narednih meseci, pa su brže bolje krenuli u obilazak i zauzeli smeštaj koji im odgovara.

Veći deo zadrugara nalazio se u spavaćoj sobi gde su raspakivali svoje kofere, a onda se desilo nešto sasvim neočekivano. Nadežda Biljić je stajala pored Jovice Putnikovića između kofera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kesa koje su bile razbacane svuda po sobi i čikala ga da je podigne, što je on i učinio. Kako nije mogao da održi ravnotežu zbog loma koji je bio oko njih, trener je pao na Pinkovu zvezdu.

MA, DA LI JE MOGUĆE?! Luna Đogani VEĆ našla dečka? Intiman razgovor na krevetu, slomljeno srce!

- Je l bi ti mene mogao da podigneš? - upitala je Nadežda Jovicu.

- Koliko imaš kila - uzvratio joj je i podigao je istog trenutka.

Zbog situacije koju su Nadežda i Jovica priredili prisutnim ukućanima, svi zadrugari su prasnuli u smeh. Da li se ovo slučajno desilo između njih dvoje ili je ovo samo taktika Pinkove zvezde da osvoji ovog šmekera, ostaje da saznamo.

VEĆ O TOME MISLI! Nadežda Biljić se otvorila o SE*SU u Zadruzi 2 - OVO će sigurno uraditi! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj, veoma zanimljiv trenutak pogledajte u narednom video-snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.