NA LICU VIŠE NIŠTA NIJE ISTO: Naida Gadžo pre OPERACIJA izgledala je sasvim drugačije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 11:15

NA LICU VIŠE NIŠTA NIJE ISTO: Naida Gadžo pre OPERACIJA izgledala je sasvim drugačije!

Neverovatna promena!

Naida Gadžo prošla je put od anonimne devojke do rijaliti-zvezde. Čuvena rijaliti-zavodnica na malim ekranima pojavila se u šestoj sezoni "Parova", a njen izgled pre nego što se predstavila javnosti bio je totalno drugačiji.

Stanovnica luksuzne zemunske vile, bez stida, u par navrata je podelila svoje fotografije iz 2009. godine, a decenija nas, po svemu sudeći, deli od potpuno druge osobe od one koju danas svakodnevno gledamo u rijalitiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki) on Aug 2, 2020 at 5:17am PDT

U međuvremenu, primetno je da je Naida zahvaljujući redovnim treninzima i promeni načina ishrane, popravila liniju i to je doprinelo da ona danas izgleda mnogo atraktivnije nego tada.

A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki) on Aug 23, 2020 at 3:09am PDT

Osim toga, u međuvremenu je sredila obrve, a od intervencija na licu jedino se primećuje, ali gotovo neprimetno, da je uradila pored nosa, korekciju usana.

No, složićete se, Gadžova je sasvim u redu izgledala pre bilo kakve promene:

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p) on Oct 31, 2020 at 1:44am PDT

MILICA TODOROVIĆ ZAIGRALA U BRUSHALTERU! Uvija kukovima - popustile kočnice! A tek da vidite šta RADI GUZOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.