NA LEKOVIMA ZBOG NJEGA?! Informacija iz spoljnog sveta došla do njega! Devojka mu u OČAJU, ne može da gleda to

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA LEKOVIMA ZBOG NJEGA?! Informacija iz spoljnog sveta došla do njega! Devojka mu u OČAJU, ne može da gleda to

Veza pred pucanjem?!

Mladi pevač Aleksa Savić je na samom početku rijalitija istakao da je srećno zaljubljen i da ga veza u rijalitiju ne zanima.

 Međutim, nije mu pošlo za rukom da se distancira od ostalih devojaka iz "Zadruge", budući da je ubrzo postao jedan od najpoželjnijih učesnika "Zadruge". Iako se držao tog stava, dogodilo se nešto što  je privuklo pažnju ostalih zadrugara, ali i gledalaca - na njegovu lepotu, šarm i harizmu nisu ostale imune >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojne zadrugarke, što je, izgleda, poljuljalo Aleksinu vezu sa njegovom devojkom Minom, otkrila je Jelena Krunić Eleonori Miljković.

A post shared by Aleksa Savic (@savicaleksa) on Nov 7, 2018 at 3:48am PST

- Čim sam ušla rekla sam mu da me je rasplakao kad je poljubio sliku, rekla sam mu da sam ja tako nešto izgubila. Stolić je ušao sedam dana pre mene da bi mi rekao da ona (Mina, Aleksina devojka) pije lekove za smirenje, zbog Maje. I sad kad je Stolić izašao, Aleksa je poslao poruku preko njega da će sigurno neke priče i da se ne peca na to. I onda ja vidim, rekla sam njemu za to. On se kune, rekao mi je neke stvari. I sad kad je bila veridba, nisam dva dana pričala sa njim... - rekla je Krunićka aludirajući na Aleksu i jednu od zadrugarki.

Iako su pokušavale da šapuću, razgovor se ipak čuo, a sve detalje poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.