NA LEKOVIMA SAM! Lepa Brena ima ozbiljan ZDRAVSTVENI PROBLEM - Mora da nosi MEDIKAMENTE uvek uz SEBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 17:01

"NA LEKOVIMA SAM!" Lepa Brena ima ozbiljan ZDRAVSTVENI PROBLEM - Mora da nosi MEDIKAMENTE uvek uz SEBE

Progovorila o svemu

Gostujući u jednoj emisiji pevačica Lepa Brena je pokazala sadržinu svoje torbe.

Ona je istakla da je imala ozbiljen zdravstvene probleme i da je od tada stalno na lekovima, koji su se, između ostalog, nalazili među njenim stvarima.

- Ceo život nosim rezervne čarape, telefon. Ovde ima svašta, nosim parfem, kapi koje prskam ispod jezika, da se ne iznerviram. Nosim kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu. I >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosim nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, to su vitamini - pričala je Brena dok je pokazivala stvari iz svoje torbe.

Brena je potom okrila kako se sada oseća, te je istakla da se oseća dobro, ali da je redovno na terapiji.

Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lepo i zdravo osećam - rekla je pevačica, a zatim istakla koliko joj znači porodica:

Imam Filipa, Stefana i Viktora koji su moja ljubav i snaga, imam čoveka koji ima razumevanja za mene, razumemo se i podržavamo, mi smo tandem. Ali mene pesme, ljudi i publika mene leče. Činjenica je da i dan danas ostavim poslednji atom svoje snage i ljubavi na sceni, kad ljude vidim srećne, onda sam i ja srećna - rekla je Lepa Brena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.