NA KRAJU ĆEMO DA SE POUBIJAMO, JEDINI SPAS NAM JE OVO Janjuševe reči šokirale Maju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 14:29

"NA KRAJU ĆEMO DA SE POUBIJAMO, JEDINI SPAS NAM JE OVO" Janjuševe reči šokirale Maju

Ne znaju više šta rade.

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković noćas su imali još jednu svađu u nizu, a pale su baš teške reči. Međutim, ipak su zaspali zajedno u pabu.

- Šta da radim - očajna je bila Maja.

- Ništa, ništa. Prsli smo. Teško nam je... Moraš da shvatiš da nam je teško. Sve nas stiže, kako se bliži kraj, sve nas stiže. Naš jedini spas je da izađemo napolje, da iole dođemo sebi. Prsli smo, prsli smo. Kraj! Vidiš da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćemo se poubijati. Je l' razumeš šta hoću da ti kažem? Prozivamo jedno drugo zbog budalaštine. Na svu muku mi oko budalaštine, Majo. Bez ijednog razloga - rekao je Janjuš.

- Kako su drugi normalni - pitala je Maja.

- Koji drugi, Majo? Niko nema ni približno sličnu situaciju kao našu. Poludeli su zato što se bore za prvo mesto - rekao je Janjušević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

BONUS VIDEO: BOGDANINE SESTRE SE SKINULE U KUPAĆI: Rodićke odmaraju pored bazena, a tek da im vidite ATRIBUTE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.