NA KORAK DO POMIRENJA! Nikola iskoristio priliku i osamio se sa Izabelom! Coka će POLUDETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KORAK DO POMIRENJA! Nikola iskoristio priliku i osamio se sa Izabelom! Coka će POLUDETI!

Fanovi su dugo čekali na ovo!

Učesnik rijalitija "Parovi" Nikola Lakić je zbog svoje veze sa Aleksandrom Tasić Cokom rešio da stavi tačku na komunikaciju sa svojom bivšom devojkom Izabelom Alijoski.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana, grupa takmičara, čiji su predvodnici bili Elvin Kadrić i Nikola Lakić, vežbali su koreografiju za spot koji bi trebalo da snime, a onda je Bels došla na interesantnu ideju.

Naime, Izabela je pozvala svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšeg dečka u dvorište kako bi predložila priču koja će pratiti pesmu i spot:

- Mislila sam da ti budeš u glavnoj ulozi, kao ti si glavni frajer u spotu, tvoj zadatk je da rastaviš Lejlu i Medu, guraš ga u bazen, ideš od jedne do druge, opijaš se... I na kraju smuvaš Lejlu. Šta misliš o tome - pitala je Izabela svog bivšeg dečka.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste to da se Nikola složio sa Bels i da su posle dužeg vremena vodili normanlan razgovor, koji je protekao bez svađe.

Međutim, primirje je bilo kratkog daha, jer su bivši ljubavnici uspeli da se posle samo sat vremena posvađaju.

Nikola se iznervirao jer je Izabela na svoju ruku donela promene u koreografiji, te su se žestoko raspravljali naočigled svih takmičara.

Lakić je odmah iskoristio priliku da se požali Bakiju B3, jer zna da su on i Bels od skoro u lošim odnosima:

- Ma glumi budalu, želi da sve bude po njenom, e pa ne može. Rekla mi je kao kako smo svi glupi, jedina je ona pametna, mi smo smešni. Znaš kada me ne zanima, čim nije zvezda i čim nema glavnu ulogu, odmah popizdi. Rekao sam joj da nam ne treba u grupi i ona je izašla - ispričao je Nikola.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

"SAZNALA SAM NEKE STVARI..." Sara najiskrenije progovorila o RASKIDU sa Vojketom! Očajna je... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.