NA DAN LUNINOG POROĐAJA, JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA! Alen i Maja OTKRILI sve o prinovi! Evo kada STIŽE BEBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 14:57

NA DAN LUNINOG POROĐAJA, JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA! Alen i Maja OTKRILI sve o prinovi! Evo kada STIŽE BEBA!

Srećni i zadovoljni!

Iako su im samo retki predviđali lepu budućnost Alen Hadrović i Maja Marković su pokazali svima da su jači nego ikad i da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača.

Njih dvoje su pre nekoliko dana objavili da čekaju bebu, a sada su otkrili da li su planirali dete, gde će živeti i da li će Majin sin Andrija živeti sa njima, ali i kada će stati na "ludi kamen".

Objavu dijeli A L E N H A D R O V I C (@alenhadrovic_)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Sve što se desilo je bilo jako čudno i, po meni, sudbinski. Znao sam da ima neki razlog zašto sam ušao u Zadrugu, da li zbog posla ili nečeg drugog i eto ispade da sam ušao zbog Maje. Ja nju kada sam prvi put video, osetio sam nešto što nisam do sada i osećaj me nije prevario - rekao je Alen, a Maja se nadovezala:

- Slažem se sa njim, bilo je lepih i ružnih momenata, ali ni zbog čega se ne kajem. Bilo je sudbinski, dosta smo se borili. Izborili smo se za našu ljubav i tu smo gde smo. Svaki napad koji smo pretrpeli nas je više ojačao i sada napolju je naš teren, koristimo svaki trenutak. Bilo je teško, nismo mogli da razmišljamo o nama, imali smo pritisak unutra, ali napolju smo videli da ne može ništa da nas poremeti, zajedno smo i jači smo.

- Meni su predviđali da ću imati dosta devojaka napolju, da ću ludovati kada osetim slobodu, a ja tri nedelje nisam mogao da spavam, bez Maje - dodao je Alen.

Mnoge je iznenadila vest da će Maja i Alen postati roditelji, a oni otkrivaju da li je beba došla planirano ili ne, kao i kako su saznali radosnu vest, ali i kada je termin za porođaj.

- Mi smo planirali, ali nismo znali da će se desiti odmah. Nije to bilo u Zadruzi, da ne misli neko, po terminu se zna. Mi smo zajedno saznali, on je više isforsirao, ja sam imala mučnine, pa sam radila test, prvo je bio negativan, pa pozitivan, onda smo otišli na ultrazvuk, saznali smo kako ide sve. Sada sam deveta nedelja. Ja sam jako srećna zbog toga što će Andrija imati batu ili seku. Prvo smo rekli njegovima, oni su bili presrećni, pa smo rekli mojima, a onda i prijateljima i tako. Termin mi je krajem godine, rekli su nam između 30. decembra i 7. januara - rekla je Maja.

Objavu dijeli A L E N H A D R O V I C (@alenhadrovic_)

- Videli smo reakcije na Zadrugoviziji, voleli bismo da sam video Mićinu, ali videh da je ćutao kao zaliven. Nema šta on više da kaže, ja nemam potrebu da komuniciram sa njim, ni ona ni ja - rekao je Alen.

Njih dvoje su otkrili i koja imena za bebu su u opticaju.

- Što se tiče imena, ako bude devojčica, imamo ime koje je dugo u porodici, moja prababa je bila Angelina, tetka, sestra - rekao je Alen, a Maja je otkrila kako će se beba zvati ako bude dečak:

- Ja kada sam htela Andriji da dam ime, razmišljala sam i htela da dam ime Vuk, tako da ćemo tako dati ime ako bude muško.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Choices Kristijan Golubović

Miljana Kulić

Kenan Tahirović

Rialda Karahasanović

Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević

Milan Janković Čorba

Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš

Filip Car

Sandra Rešić

Nenad Aleksić Ša

Marko Đedović

Aleksandra Nikolić

Jovana Tomić Matora

Fran Pujas

Paula Hublin

Nenad Lazić Neca

Sanja Stanković

Milica Kemez

Bora Santana

Dragana Spasojević

Mišel Gvozdenović

Kristina Spalević

Teodora Bilanović

Lepi Mića

Ermina Pašović

Nadica Zeljković

Mina Vrbaški

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

TEŠKA ISPOVEST O GUBITKU BEBE! Dalila iznela POTRESNE detalje: "Dobijala sam INJEKCIJE U STOMAK"

TEŠKA ISPOVEST O GUBITKU BEBE! Dalila iznela POTRESNE detalje: "Dobijala sam INJEKCIJE U STOMAK"

Alen Hadrović Maja Marković rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.