NA ADRESU ŠABANOVOG DOMA STIGLO OVO: Porodica se taman malo pribrala, a KAD su videli doživeli slom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ADRESU ŠABANOVOG DOMA STIGLO OVO: Porodica se taman malo pribrala, a KAD su videli doživeli slom

Ponovo ih obuzela tuga.

Šaulićeva kuma Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš jedva da napuštaju porodičnu kuću kralja narodne muzike na Dedinju od kobne nesreće na nemačkim drumovima. Pevačica je neutešna, ali ne napušta folkerovu udovicu Gordanu u ovim teškim trenucima.

Na kućnu adresu Šaulića pristigli su brojni telegrami saučešća od onih koji nisu bili u mogućnosti da dođu u srpsku prestonicu. To je i te kako iznova rastužilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i one koji su uspeli malo da se priberu. Velika tuga vlada porodičnim domom na Dedinju, a ispred muk.

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on May 30, 2018 at 1:00pm PDT

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Apr 12, 2018 at 3:25am PDT

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Apr 2, 2018 at 3:42am PDT

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Mar 25, 2018 at 4:26am PDT

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Mar 4, 2018 at 2:31pm PST

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Oct 12, 2016 at 6:32am PDT

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Sep 6, 2016 at 6:55am PDT

Šaban Šaulić preminuo je 17. februara u ranim jutarnjim satima na putu Bifild-Butersloh, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ubio ga je pijani Nemac koji je bez dozvole divljao za volanom.

Komemorativni skup povodom tragične smrti kralja narodne muzika biće održan u petak, 22. februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica će saučešće primati od 14 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.