Mrš j*bem li te u usta klošarska! Obezbeđenje RAZDVOJILO Mariju i Davida! Udarila gde najviše boli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mrš j*bem li te u usta klošarska!" Obezbeđenje RAZDVOJILO Mariju i Davida! Udarila gde najviše boli!

Drhtao od besa!

David Dragojević je danas svom snagom branio Anu u toku pitanja gledalaca, a priča o njoj i Filipu Mijatovu i dalje je interesantna svima.

Marija Kulić je u toku pitanja stala na stranu Aleksandre Subotić jer smatra da ju je David iskoristio i napustio. Svađa između njih dvoje se nastavila i posle programa, a obezbeđenje je moralo da ih razdvaja.

-Devojke te promovišu, daju ti pare. Devojke te dovedu ovde, potrošiš im pare i onda ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šutneš. Ti znaš sve o Ani, kao poznaješ je pa je braniš. Ne smeš da pustiš da uđe Filip u Zadrugu - rekla je Marija.

On nije bio škrt kada su u pitanju psovke na račun Kulićevih.

- Doćiću ti kući i p*pišaću ti se u kuću. Sredi svoje boleštine, pa mi se javi. Jedna ćekra ti bolesna, druga dobila batine, treća došla u rijaliti sa tek rođenim detetom, p*čka vam materina bolesna. Mrš j*bme li te u usta klošarska. Šta vi radite radi rijalitija. Evo poljubi Anu u d*pe, a ne dam ti ni to -  urlao je David.

Na kraju su se David i Ana sklonili u izolaciju, a David je drhtao od besa.

Celu situaciju pogledajte na videu.

ZAMALO DA IZGINEMO! Reper uhvaćen u LAŽI! Šta se dešavalo U STANU KIJE KOCKAR! A druge pevačice? UF! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.