Može ona iz Holivuda, ali ne može Holivud iz nje: Megan Markl opet protiv pravila!

Izvor: Prva.rs, 22.Jan.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može ona iz Holivuda, ali ne može Holivud iz nje: Megan Markl opet protiv pravila!

Tokom posete Kardifu, Megan Markl i princa Harija dočekalo je mnoštvo Velšana koji nisu krili oduševljenje budućom pripadnicom britanske kraljevske porodice. Lepa Amerikanka dočekana je euforično, s cvećem i poklonima, a zbog jedne malene obožavateljke Megan je prekršila i strogi kraljevski protokol, prenosi Dejli mejl.
Ona se srdačno pozdravljala sa okupljenim ljudima ispred dvorca u Kardifu, a tokom susreta s Velšanima nije skidala široki osmeh s lica. Kada ju je jedna devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << zamolila za autogram, sada već bivša holivudska glumica uzela je hemijsku olovku i potpisala se, kao što je to do sada uradila ko zna koliko puta.
Međutim, tim potezom Markl je prekršila strogo kraljevsko pravilo koje nalaže pripadnicima porodice da ne dele autograme i ne pristaju na selfije s obožavaocima. Umesto toga, uobičajeno je da pripadnici kraljevske porodice na zahtev za autogram odgovaraju pristojnim "Ne, ne mogu".
Prema protokolu, autogram ne sme da se da jer se time olakšava potencijalno falsifikovanje kraljevskog potpisa. Jedini izuzetak napravio je princ Čarls, kada je žrtvama poplave u Kornvolu napisao na parčetu papira "Čarls 2010".
Izvor: N1

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.