Mollys game je najbolji istinit film o bivšoj profesionalnoj skijašici koja postaje najveća zvezda u poker igrama!

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mollys game je najbolji istinit film o bivšoj profesionalnoj skijašici koja postaje najveća zvezda u poker igrama!

Velika igra (Molly's Game) koji prati priču Molly Bloom, bivše profesionalne skijašice koja je nakon teške nesreće odlučia da promeni život iz korena.

Počela je da organizuje pokeraške igre za holivudsku i drugu elitu. Fim je rađen po istinitom događaju i biografiji Moli koja je i sama napisala knjigu o njenom životu.

2001. godine, na veliko nezadovoljstvo oca koji joj je zbog toga odlučio uskratiti financijsku pomoć, preselila se u Los Angeles. Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << živela i spavala na kauču  prijateljice. Kako bi nešto zaradila, počela je raditi kao konobarica, gde je upoznala agenta za nekretnine koji je tražio asistenticu. I tako priča zaista kreće. Ovo je jedan od jako poučnih filmova posle kojeg se svako zapita šta da uradi kada dotakne dno? I šta dalje da radi od svog života?

Bila je jako dobra u organiziranju partija. Bila je toliko dobra da je veoma brzo igrače nagovorila da počnu igrati kod nje. Organizirala je luksuzne partije u najskupljim hotelima u L.A.-u. Nabavila je najbolju hranu i najljepše žene na svetu koje su masirale igrače dok su igrali. Nekad su partije trajale i po tri dana. Molly bi tad tri dana bila budna u komadu.

Život joj je postao totalni haos na kraju kada je izgubila sve pare,al jedno što nikad nije izgubila to je dostojanstvo i čast jer nije otkrila prava imena pokeraša.

"Bila sam bogata, bila sam siromašna. Bila sam osuđena."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.