Modni stručnjaci odlučili: Srpski sportisti među najbolje obučenim  na otvaranju OI! (video)

Izvor: Svet, 06.Avg.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni stručnjaci odlučili: Srpski sportisti među najbolje obučenim na otvaranju OI! (video)

Letnje OI su počele spektakularniim otvaranjem i defileom najboljih sportista sveta, a modnim stručnjacima nije trebalo puno da naprave listu najbolje i najgore obučenih olimpijskih timova.
I, šta mislite, kako smo prošli?
Suknja sa geometrijskim printom srpskog tima izgleda kao sa modne piste. Mi ćemo Srbiju staviti među najbolje odevene, zbog čistih modnih vibracija”, piše Heraldsun.com.au.
Naši olimpijci našli su se tako u vrhu najbolje obučenih uz Francusku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Brazil, Veliku Britaniju i Kubu, a Ivana Maksimović Anđušić bila je po mnogima najlepši barjaktar na otvaranju u Riju.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Modni stručnjaci odlučili: Srpski sportisti među najbolje obučenim na otvaranju OI! (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016

Letnje OI su počele spektakularniim otvaranjem i defileom najboljih sportista sveta, a modnim stručnjacima nije trebalo puno da naprave listu najbolje i najgore obučenih olimpijskih timova...I, šta mislite, kako smo prošli?..“Suknja sa geometrijskim printom srpskog tima izgleda kao sa modne piste....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.