Modni kreator Darko Kostić narušavao red i mir! Lomio sve oko sebe!

Izvor: Svet plus, 21.Maj.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni kreator Darko Kostić narušavao red i mir! Lomio sve oko sebe!

Skandal u centru Beograda! Modni kreator Darko Kostić narušavao red i mir! Demolirao poslastičarnicu, lomio sve oko sebe, a zatim je uhapšen ali to nije sve. I jedan glumac je izazvao incident u bifeu Narodnog pozorišta.

Modani kreator Darko Kostić uhapšen je pošto je lomio inventar jedne poslastičarnice u centru Beograda! Lomio je inventar, a odmah je intervenisala policija. Darko Kostić je prvo odven na VMA i zatim priveden u policijsku stanicu Stari grad. Protiv njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << će njega biti najverovatnije podignuta prekršajna prijava protiv narušavanja javnog reda i mira

Darko Kostić  je poslednjih godina u centru je skandala i nekoliko puta je bio hapšen i privođen, a protiv njega se trenutno vodi postupak za četiri krivična dela. Dva za polno uznemiravanje, i po jedno za omogućavanje i uživanje narkotika i nedozvoljeno posedovanje droge.

Dogodio se još jedan incident, glumac Tanasije Uzunović (77) sinoć je u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao haos kada je balerini (31) D.K. udario šamar pa je takođe reagovala je policija.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.