Mnogo je, kume: Isidoru Bjelicu ispalili za Bračnog sudiju!

Izvor: Svet, 21.Sep.2011, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo je, kume: Isidoru Bjelicu ispalili za "Bračnog sudiju"!

naslov: 
Mnogo je, kume: Isidoru Bjelicu ispalili za "Bračnog sudiju"!



excerpt: 
Književnica je potpisala ugovor sa Emotionom, po kom bi za ulogu porotnika dobijala 500 evra po "slučaju", ali je ipak rešeno da se porota svake nedelje menja...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Isidora Bjelica je u novoj emisiji "Bračni sudija", produkcijske kuće "Emotion", koja od večeras u 21 čas počinje da se prikazuje na Pinku, trebalo da bude član tročlanog žirija, čiji je zadatak da odlučuje ko je od sukobljenih supružnika, takmičara u ovom šouu, u pravu.
Voditeljka Sanja Marinković nadgledala bi "suđenje", a po saznanjima Kurira, književnica je potpisala ugovor s producentskom kućom, po kojem bi za ulogu porotnika dobijala 500 evra po "slučaju". Međutim, samo koji dan pre premijere odlučeno je da žiri ne bude stalni, već da tu ulogu iz emisije u emisiju preuzimaju druge poznate ličnosti. Pozvali smo Isidoru, a sudeći po njenoj reakciji, malo je reći da ju je sve to razbesnelo. "Muka mi je od Emotiona", re­kla je Bjelica. I pored toga što je poznata po davanju bračnih saveta, u "Emotion" očito ne misle da Isidoru treba da gledamo svake srede. Tako će se večeras umesto nje na Pinku pojaviti Katarina Vučetić, Milena Vučić i Ekstra Nena.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.