Mnogo godina nakon SILOVANJA progovorile: Danijela pružila podršku Mileni Radulović: Javi se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 14:19

Mnogo godina nakon SILOVANJA progovorile: Danijela pružila podršku Mileni Radulović: "Javi se..."

Podigle svest o ogromnom problemu u našem društvu.

Proteklog dana poput bombe odjeknula je ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić.

Poruke podrške za mladu umetnicu su brojne, a jedna je stigla i od koleginice Danijele Štajnfeld, inače autorke filma "Zaceli me", koja je svoju podršku Mileni Radulović izrazila na Instagramu.

Објава коју >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дели Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

- Hvala za hrabri glas, draga Milena, za sve što ti treba, javi se, uz tebe sam - napisala je Štajnfeld na Instagram storijima.

U snažnom svedočenju koje je Radulović dala, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

- Mika je vodio računa da se to (s*ksualno zlostavljanje, prim. aut.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.

Објава коју дели Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld)

Štajnfeld, koja je podržala svoju koleginicu, prošle godine je u pomenutom dokumentarcu otkrila da ju je silovao filmski moćnik. Ona tada nije rekla o kome je reč.

Poruke podrške Mileni Radulović, između ostalih, uputili su i glumci Milan Marić, Aleksandar Radojičić, Ivan Bosiljčić, Miodrag Radonjić, Goran Šušljik, koleginice Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Ana Franić, Nada Šargin, voditeljke Marija Kilibarda, Irina Vukotić, pevačica Milica Pavlović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.