Mitar Mirić u vezi sa 30 godina mlađom PEVAČICOM?! Oglasio se i on - evo šta kaže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitar Mirić u vezi sa 30 godina mlađom PEVAČICOM?! Oglasio se i on - evo šta kaže!

Više se i ne kriju, tvrdi izvor.

Pevač Mitar Mirić (62) je oženjen, ali u medijima se pojavila informacija da u poslednje dve i po godine navodno uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević (32), koja živi u selu Tulare kod Prokuplja.

Prema pisanju Kurira, iako je decenijama u braku sa Suzanom Mirić, s kojom ima ćerku, folker i njegova ljubavnica se u poslednje vreme navodno i ne kriju, kako tvrdi izvor ovog lista. Štaviše, Lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gaga, kako joj je, inače, umetničko ime, uredno kači njihove zajedničke fotografije na društvene mreže, a prema rečima izvora, njih dvoje su glavna tema u Topličkom okrugu.

- Mitar je veliki zavodnik. To se zna, a ni on to ne krije. Zbog toga što je slab na ženski rod, oduvek je imao probleme sa suprugom. Opstali su u braku, ali on nije promenio svoj način života. Pre tri godine upoznao je Draganu, koja mu se odmah približila i stavila mu do znanja da joj njegovo društvo imponuje. Ta mala mu se svidela na prvi pogled, pa su razmenili kontakte. Počeli su nešto kasnije da se viđaju, najpre tajno, a onda i da izlaze po javnim mestima. Vodio ju je na svoje nastupe, a s obzirom na to da je i ona pevačica, mnogo joj pomaže oko posla - priča izvor blizak pevaču i dodaje da paru ne smeta razlika u godinama.

- Pa, iskreno da vam kažem, Mitru to prija. U njenom selu kraj Prokuplja samo se o tome priča. Drže se za ruke, ljube se kao da su sami na svetu. Ljudi koji ih viđaju tako zaljubljene ispiraju usta sa njima. Međutim, njih to ne zanima, njoj je važno da Mitar ne švrlja sa strane, a njemu da pored sebe ima mladu devojku. Ne znam da li je njegova žena upućena u njihovu vezu, ali znam da Dragana njihove slike kači po društvenim mrežama. Pored toga, ona je i majka. Ima sina, i Mitar ga veoma voli, kao i dete njega. Često dolazi u selo kod nje, pomaže joj koliko može i ljubav cveta - završava izvor, a u prilog njegovim rečima svedoče i zajedničke fotografije. Na naslovnoj fotki na njenom Fejsbuku se vidi kako Dragana u usta ljubi pevača, a slična fotografija stoji i na njegovom zvaničnom profilu.

Ovim povodom se pevač oglasio i prokomentarisao kratko celu situaciju:

- Ona je snimala dva spota sa mnom i ponegde pevala sa mnom, tako da nije tačno. Veliki pozdrav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.