Misici SLOMLJENO srce zbog Stefana: Jovana poslala poruku Kariću! Bol je razdire zbog OVOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2021, 00:20

Misici SLOMLJENO srce zbog Stefana: Jovana poslala poruku Kariću! Bol je razdire zbog OVOG

Mora da sačeka.

Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević misica rastužila se jer je za nju i Stefana Karića danas poseban dan, pa je dragom poslala poruku preko Instagrama.

Stefan je ceo današnji dan proveo tugujući, pri čemu je u jednom momentu bio na ivici suza, a u nekoliko navrata je slao raznežene poruke Jovani, gledajući direktno u kameru.

Iako je očekivao da će mu stići neki znak pažnje od Ljubisavljevićeve, do toga nije došlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ne zato što ona nije pripremila ništa nego produkcija, po svemu sudeći, nije ispunila njen zahtev.

– Ljubavi moja, nedostaješ mi do bola, sve bih dala da mogu samo da te zagrlim i ćutim, ćutim jer sve razumem, ćutim jer sve znam, ćutim jer osećamo isto- napisala je ona i objavila fotografiju torte koju je spremila za dragog:

– Ništa ljubavi, čeka te ovo kad izađeš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.