Miroslav Ilić nas mrzi! Smeta mi što se okomio na moju majku!

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić nas mrzi! Smeta mi što se okomio na moju majku!

Miroslav Ilić je tužio majku svog vanbračnog sina! Sada se oglasio Devin! Miroslav Ilić nas mrzi! Smeta mi što se okomio na moju majku!

Devin Antonović je besan nakon što je pevač Miroslav Ilić tužio njegovu majku Mirjanu Antonović za proganjanje. Do sada se nije oglašavao ovim povodom u javnosti ali je ipak odlučio da to sada učini:

"Smeta mi što se Miroslav okomio na moju majku. Ako želi s nekim da se razračuna, neka to budem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ja. Ona ga stalno pravda, brani. Upozorio sam je o kakvom čoveku je reč, a napokon se i sama uverila. Miroslav mrzi što se našao u bezizlaznoj situaciji, kao i nas što ga na to podsećamo."

Njegova majka je na informaciju o tužbi rekla sledeće:

"To je smešno! Ja živim u Americi, ne pratim ga, a godinama se nisam čula s njim. Nažalost, od Miroslava ništa više ne može da me iznenadi, pa ni ovaj potez. Pokušava da izvrši pritisak na nas pred suđenje."

Novi susret na sudu zakazan je za 21. oktobar kada bi trebalo da bude utvrđeno da li je Miroslav Devinov otac.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.