Mira Škorić NEUTEŠNA zbog odlaska Bore Drljače: Bio je veliki čovek, svi smo mislili da će pobediti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2020, 02:06

Mira Škorić NEUTEŠNA zbog odlaska Bore Drljače: "Bio je veliki čovek, svi smo mislili da će pobediti!""

"Šta da kažem, tuga, jad i čemer"!

Legendarni pevač Bora Drljača preminuo je u 80. godini, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću. Kako je njegov sin izjavio za domaće medije, pevač je bolovao od melanoma koji se proširio na mozak.

Njegova dugogodišnja koleginica Miru Škorić se oglasila, pa otkrila da je mnogo tužna zbog smrti pevača:

- Šta da kažem, tuga, jad i čemer. Sarađivali smo i bio je toliko vedrog duha. Uvek je bio spreman da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je pevačica Mira Škorić, pa nastavila priču:

- Održao je puno humanitarnih koncerata, njegova smrt nas je zatekla. Bio je veliki emotivac. Borio se do poslednjih dana, očekivali smo da će da pobedi, ali bolest je nažalost bila jača.

Objavu dijeli Mira Skoric (@miraskoric_official) Lip 20, 2019 u 7:02 PDT

VRELA CECA! Sunčala se na luksuznoj jahti, a kad se okrenula, svi su ostali BEZ DAHA: "Au, ti ženo GORIŠ!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.