Miona Jovanović priznala sve o svojim ljubavnim AFERAMA, pa ŠOKIRALA zadrugarke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miona Jovanović priznala sve o svojim ljubavnim AFERAMA, pa ŠOKIRALA zadrugarke! (VIDEO)

Sve ispričala...

U ranim jutarnjim satima Miona Jovanović odlučila je da vodi duge razgovore sa Mimom Živković i Jelenom Pešić o ljubavnim problemima koji su je zadesili od početka njenog boravka na imanju.

Kako je poznato, Miona je imala aferu i sa Vladimirom Tomovićem i sa Filipom Đukićem, a sada je oko bacila i na Luku Belića. Međutim, ono čega se Jovanovićeva sada setila, jeste da napolju ima dečka koji je čeka, kako je tvrdila, te da zbog toga ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da se prepusti Luki.

- Da si mi rekla... - komentarisala je Mima.

- Šta da ti kažem? Šta s*reš? Šta vidiš? Ja stvarno ne osećam, on jeste simpatičan, ali ništa više! - odbrusila je Miona Mimi.

- Zakuni se u brata? - upitala je Mima.

- Kunem se! - rekla je Jovanovićeva.

- Nemoj da lažeš! - odbrusila je Živkovićeva.

- Meni su se stvarno sviđali samo Tomović i FIlip, Karić mi je bio samo trip u glavi. Ja ti se zakunem u brata i ti meni kažeš da ja lažem. Možda ću za nekih nedelju dana to videti, sada ti kažem da mi se ne sviđa, jednostavno ne osećam. Možda ću da vidim za 20 dana, sada ne znam. - uzvratila je Miona.

Zadrugarke su nastavile da je ubeđuju da joj je potreban muškarac, ali ona nije htela da popusti.

U video prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.