Mina se rasplakala, pa OTKRILA da je veza sa Mensurom BILA DOGOVORENA i da joj je majka poslala... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 03:34

Mina se rasplakala, pa OTKRILA da je veza sa Mensurom BILA DOGOVORENA i da joj je majka poslala... (VIDEO)

Ispričala sve...

Nakon Zorice Marković, večeras je "Zadrugu 3" napustila i Mina Vrbaški, koja je u trenutku preseka imala najmanju podršku publike. Minu su u studiju sačekali voditeljka Dušica Jakovljević i njeni bivši cimeri.

- Teško mi je sad palo što smo se odvojili. Sve loše sam zaboravila. Poslednjih par dana, tek sad smo se opametili. Previše... Jao kakav je osećaj, idem kući, pod utiskom sam. Uvek neke komplikacije, svađe, zamerke, na pogrešan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način. Mi smo ušli u vezu na način koji nije trebalo da se desi. Trebalo je prvo prijateljstvo da izgradimo, pa posle sve. Kako smo ušli, tako nas je i dočekalo. Ovih poslednjih dana smo pokušali jedno drugom da ulepšamo sve. Mnogo ga nisam slušala, bila sam bezobrazna, radila sam po svom, sve mi se obilo o glavu, videćemo kad izađe šta će biti. Ako se nešto desi, bolje da se rastanemo i da ostanemo prijatelji. Mama mi je poslala poruku, samo mi je napisala: "Hej" - rekla je Mina.

- Svega smo se nagledali, scena kao nikada do sada. Rekao je on da će namerno da se pomiri iz inata. One scene su bile strašne. On ima tradiciju, patrijarhalnost, ima dobru dušu i bol koju nosi predpostavljam da su traume iz detinjstva. Kad se sve sabere, odnos prema ženama je vrlo čudan. Ne može da se kaže da nije bio zaljubljen u Minu, ali sve kad se skupi i agresivnost koju poseduje... Ona je bila sve vreme zaljubljena, ali je bila nemoguća - navela je Zorica.

- Bila sam sebična da pokažem emociju, jer smo ušli u vezu kako smo ušli. Onda sam počela da shvatam, a on je počeo da se hladi, svesna sam da sam za njegovo ponašanje samo ja kriva. Ja sam do toga dovela, sigurna sam da su to moji pogrešni potezi - navela je Vrbaški.

- Koliko god da se ljuti, njihova veza je počela na nezdravoj osnovi, na inatu, na osveti, pogrešno, sve dođe na svoje. Mina je dobar čovek, ja nju volim, imam razumevanje, ali sve je jasno kao dan. Osvetila si se Vladimiru, on je imao strašne svađe sa njim, seti se kako je čovek diskvalifikovan, nije bilo emocija, vi ste se dogovorili na krevetu. Ista vam je namera bila da se Tomović diskvalifikuje. Znao je sve o tebi, onda pozivi, nisu mogli da vas osveste - rekla je Zorica.

- Ne opravdavam ništa što sam uradila, toliko se kajem, ovako se nikad nisam ponašala. Ovo ponašanje je katastrofa - dodala je Mina.

- Je l' ti stvarno misliš da će on tebi sve ovo da oprosti? Neće, veruj mi - rekla je Markovićka.

- Oni se vole, ali njegova istina nije ono što on govori, nego što radi. Nema šanse da postoji muškarac njegovih godina da ne zna ko je Mina Vrbaški. On je pokazao ovakvo ponašanje jer je dobio instrukcije u pozivu sa bratom - rekao je Mirko.

- Mina se nije sklanjala jer je bila zaljubljena. On je utripovao loše stvari koje ne postoje u kući. Sve svađe bile su zbog Mine, on je nju branio - rekla je Zorica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.