Mina doživela nervni slom zbog Karađorđa, a majka poručuje: Nije mi žao!

Izvor: Svet, 13.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina doživela nervni slom zbog Karađorđa, a majka poručuje: Nije mi žao!

Učesnica “Zadruge 2”, Mina Vrbaški, iza sebe ima burnu noć. Ona je tokom jučerašnje žurke briznula u plač i otrčala u pab gde su je zadrugari bezuspešno smirivali.
Kroz suze je uspela da prozbori da je muči odnos sa bivšim verenikom njene majke Ivane, Karađorđem Subotićem i njegovom ćerkom Alekandrom, a spomenula je i da joj nedostaje Nemanja Đerić Đekson sa kojim je bila u vezi tokom prve sezone Zadruge.
Minina majka, Ivana Vrbaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oglasila se tim povodom pa otkrila šta misli o ponašanju svoje ćerke, a za njene suze je okrivila alkohol.
“Ono je bilo strašno. Ne znam zašto bilo ko od njih tamo pije, kada ne znaju da se nose sa tim. To je čisto pijanstvo. Svake nedelje se neko od njih oleši, pa plače i kuka. Ne mogu da kažem da mi je žao, budala je što to radi. Na Subotiće ne treba tako da reaguje, treba samo da se povuče. Ne sme niko njoj da postavlja ultimatume, ali treba da se malo opusti po pitanju njih”, rekla je Ivana.

“Što se Đeksona tiče, ne znam šta više da kažem. Taman pomislim da ga je prebolela i zaboravila, ona ga opet spomene”, dodala je ona.
Ivana je otkrila i šta misli o novim dečku svoje ćerke, Ervinu Mujakoviću, kome mnogi zadrugari zameraju to što na svakoj žurki igra sa drugim zadrugarkama, iako Mina ne pokazuje da joj to smeta.
“Ervin je simpatičan dečko. Mina nije mnogo osećajna, nikada nije pravila ljubomorne scene. Zašto on ne bi smeo da igra sa drugim devojkama? Nije to ništa strašno. On nije njena svojina, po meni se ona normalno ponaša”, rekla je Ivana.
svetsvet
The post Mina doživela nervni slom zbog Karađorđa, a majka poručuje: Nije mi žao! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAKON JEZIVOG NERVNOG SLOMA MINE VRBAŠKI OGLASILA SE I NJENA MAJKA: Nije mi žao, oleši se pa PLAČE

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2018

Učesnica “Zadruge 2”, Mina Vrbaški, iza sebe ima burnu noć. Ona je tokom jučerašnje žurke briznula u plač i otrčala u pab gde su je zadrugari bezuspešno smirivali. Kroz suze je uspela da prozbori da je muči odnos sa bivšim verenikom njene majke Ivane, Karađorđem Subotićem i njegovom...

Nastavak na Scandal.rs...

KARAĐORĐE I IVANA OČI U OČI NAKON RASKIDA: Otkrila mu porodičnu dramu koju nikako NE SME da kaže Mini

Izvor: Blic, 14.Dec.2018, 08:36

Ivana Vrbaški je dobila priliku da razgovara sa Karađorđem Subotićem, p amu otkrila veliku tajnu koju njena naslednica u rijalitiju ne sme da sazna. Ona mu je saopštila da joj se nije dopalo kako tretira njenu ćerku Minu, ali i šta se dešavalo napolju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.