Mina NE ODUSTAJE od Tomovića - Vladimiru SVE oprostila, ni PREVARE ne mogu da je ODBIJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mina NE ODUSTAJE od Tomovića - Vladimiru SVE oprostila, ni PREVARE ne mogu da je ODBIJU! (VIDEO)

Uporna!

Miloš Bojanić je dobio specijalni zadatak od Velikog šefa da iznese mišljenje o svakom zadrugaru ponaosob. Kada se sastanak završio, svaki zadrugar je krenuo svojim putem, a Mina Vrbaški i Vladimir Tomović krenuli su zajedno sa Miljanom Kulić do sobe za rehabilitaciju.

Tomović je zagrlio Minu i rekao Miljani da je smršala, što je Kulićevu oduševilo. Kada je Miljana ušla u sobu za rehabilitaciju, Mina i Vladimir su nastavili da razmenjuju nežnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vrbaški je počela da ljubi Vladimira po vratu, a zatim su nastavili da šetaju. Izgleda da mu je potpuno oprostila poljubac sa Ivanom Krunić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.