Miloš Bojanić za SD: Pevač OTKRIO zašto PRODAJE KUĆU u Bijeljini, pa PROGOVORIO O RAZVODU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 10:41

Miloš Bojanić za SD: Pevač OTKRIO zašto PRODAJE KUĆU u Bijeljini, pa PROGOVORIO O RAZVODU! (FOTO)

Ne obazire se na priče...

Miloš Bojanić je poznat kao čovek koji ima dosta nekretnina. Rodom je iz Ruhotine, mesta nadomak Bijeljine, gde ima porodičnu kuću.

U Crnoj Gori ima hotel, u Beogradu stan i kuću, a u Novom Sadu dve kuće.

Kao neko ko je poznat po tome što pravi ili kupuje kuće, mnoge je začudila vest da je Miloš porodičnu kuću u Bijeljini rešio da proda.

Tragom tih priča, pozvali smo Miloša za komentar, a on nam je rekao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Fizički ne mogu da stignem da održavam nekoliko kuća u drugim državama. Imam nekretnine u Novom Sadu, crnoj Gori, Bosni. Celo leto provodimo u Crnoj Gori, pošto je to kuća na moruzatim sam često u Americi, zbog sinova, a živim u Novom Sadu. Ta kuća u Bijeljini propada, jer nemam vremena da odem. Treba to održavati, jer kuća propada kada niko ne brine o njoj i to je jedini razlog zašto sam odlučio da prodam kuću - rekao nam je Miloš.

Poznatom pevaču je teško zbog ove odluke, zbog čega je odlučio da sebi u rodnom selu izgradi novu kuću.

- Odlučio sam da ne prodajem ceo plac, pa ću na tom delu napraviti sebi manju montažnu kuću, jer ja sam tu odrastao i za to mesto me veže dosta uspomena i lepih momenata - kaže Miloš.

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic) on Nov 4, 2018 at 2:28am PST

Miloš je već godinama u srećnom braku sa suprugom Brankom, sa kojom ga često razvode, pa su se opet pojavile priče da se razvodi, što nam je pevač takođe prokomentarisao.

- Opaaaaa, pa po ko zna koji put. Nema od tih priča ništa. Mogu samo da pričaju. Branka i ja smo zajedno i tu nema mesta nikakvim pričama o razvodu. Napiši slobodno da sam se razveo, ali evo žene pored mene - rekao je kroz smeh Bojanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOŠ BOJANIĆ PRODAJE KUĆU U RODNOM MESTU, IMA JAK RAZLOG Poseduje još pet nekretnina, a evo šta kaže o razvodu

Izvor: Blic, 15.Jun.2020

Folker Miloš Bojanić odlučio je da proda kuću u Bijeljini i sada je progovorio o tome.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.