Miloš Biković pokazao da ga ne dotiču uvredljivi komentari!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2020, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković pokazao da ga ne dotiču uvredljivi komentari!

Tviteraš je glumca žestoko prozvao i ovakav komentar bi mnoge izbacio iz takta ali Miloš Biković je pokazao da ga ne dotiču uvredljivi komentari. 

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice Miloš Biković osim što je izgradio sjajnu karijeru u Srbiji i regionu, dosta snima i za rusko tržište, gde takođe uživa status zvezde.

Kako to obično biva, pored mnogobrojne publike koja podržava Bikovića, nađe se i poneki hejter kome ovaj glumac nije simpatičan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << U vreme društvenih mreža lako je stupiti u komunikaciju sa svima, a ovog puta jedan zlurad komentar stigao je na adresu Miloša Bikovića i to putem Tvitera.

Se*e mi se od ovog Bikovića. Svojevrstan laksativ - pisalo je ispod Miloševe fotografije sa Draganom Bjelogrlićem.

Pa što me onda pratiš - odgovorio je Miloš Biković uz nekoliko smeška.

Biković je ovim potezom pokazao da ga ne dotiču komentari ljudi koji imaju nameru samo da ga isprozivaju bez nekog konkretnog razloga.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.