Miljana zaređala! Evo kog muškarca sada spopada! ZGRABILA GA PA NE PUŠTA!

Izvor: Svet, 26.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana zaređala! Evo kog muškarca sada spopada! ZGRABILA GA PA NE PUŠTA!

Miljana Kulić je dobila zadatak od Drveta mudrosti da istraži kakav je odnos između Stefana Karića i Ive Grgurić, kao i između Filipa Đukića i Ivane Šopić.
Miljana se maksimalno posvetila ovom zadatku, te je tokom noći ispitivala učesnike ovih odnosa. U jednom trenutku je bila veoma prisna sa Đukićem, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju. Njih dvoje su se i poljubili, dok su zadrugari oko njih dobacivali. Kad je Miljanina mama, Marija Kulić, saznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za ovu situaciju, pobesnela je i odmah ju je napala.
– On je mrtav pijan, ne može da stoji na nogama. Šta radiš ti? – upitala je Marija.
– Kunem ti se, ništa nije bilo. On je pokušao da me poljubi, ja sam okrenula glavu – branila se Miljana.
– Rekli su mi da se ljubiš sa njim – nastavila je Marija.
– Kunem ti se mama u sve na svetu. Kunem ti se u Tijanu i Anu da se nisam poljubila sa njim. Razgovarala sam sa njim o čemu treba da pričam – rekla je Miljana.
– Ako je pijan, nema šta da pričaš sa njim. Da li si normalna? Ujutru dok se ne otreznite, da te nisam videla pored njega – zabranila joj je Marija.
 

svetRajko Ristić/Svet
The post Miljana zaređala! Evo kog muškarca sada spopada! ZGRABILA GA PA NE PUŠTA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.