Miljana se stidi svoje prošlosti: Neću više da budem budala!

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana se stidi svoje prošlosti: Neću više da budem budala!

U emisiji ”Upoznajte Parove” novinarka Ljiljana Stanišić pitala je Miljanu Kulić da li bi volela da bude poznata zvezda i da je prate paparaci gde dok krene, aludirajući na to što je Nišlijka ranije pratila i ospedala poznate pevače.
Sudeći po odgovoru, Miljana se sada gorko kaje:
“Ne bih volela da budem zvezda, a znam da nije bilo lepo to što sam radila. Bila sam budala, ponizila sam sebe i nikad više to ne bih radila. Nisu mi bili zanimljivi mladići >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji su meni prilazili, iako su bili mnogo lepši od tih pevača koje sam pratila, mene su privlačili ti nedostižni“, rekla je Miljana.
Ona je dodala da je njena majka na sreću to primetila.
Odvela me je kod psihijatra, a ja se toga ne stidim. U Americi je normalno ići kod psihijatra, a ja to i u vili redovno radim“, ispričala je Miljana, a prenosi portal happytv.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.