Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana priznala kako se SATIMA KOCKALA U KAZINU, EVO ŠTA JOJ SE NAKON TOGA DOGODILO! (VIDEO)

Miljana Kulić je tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju svojim postupcima i iskrenošću svakodnevno mamila osmeh na lica svih zadrugara, kao i gledalaca televizije Pink. Ona je mnogo puta pričala o svom životu i anegdotama koje je proživela, a i njeni roditelji zajedno sa njom. Miljana nije sakrila ko joj je od poznatih pevača zapao The post Miljana priznala kako se SATIMA KOCKALA U KAZINU, EVO ŠTA JOJ SE NAKON TOGA DOGODILO! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana se dohvatila MIKROFONA na žurki pa lumpovala do zore! Evo kako je to zvučalo

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2018

Miljana Kulić prošle noći plakala je jer je Marko Miljković napustio najgledaniji rijaliti program “Zadruga”. Ona je Kiji koja ju je tešila rekla da joj je najteže palo što se Marko sa njom ravnodušno pozdravio.   Nešto kasnije usledilo je i slavlje povodom rođendana Slobodana Radanovića,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.