Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana doživela nervni slom kada je čula ovaj Zolin odgovor: Evo ko joj je pritekao u pomoć!

Miljana Kulić doživela je nervni slom nakon što je detektor laži pokazao da je Lazar Čolić Zola sa njom iz novčane koristi! Kako zadrugari ne bi videli njenu bol, ona je otišla u kupatilo, a za njom je pošao i Bane Čolak koji je na sve načine pokušao da je uteši. – Najgore si čula, The post Miljana doživela nervni slom kada je čula ovaj Zolin odgovor: Evo ko joj je pritekao u pomoć! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZOLA ODMAH NA POČETKU SLAGAO: ZADRUGARI U ČUDU!

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019

U “Zadruzi” je bila posebna emisija “Trenutak istine sa Zolom” koju vodi Darko Tanasijević. Prvo pitanje na detektoru laži glasilo je: “Da li se ti zoveš Lazar Čolić?”, posle čega je zadrugar odgovorio potvrdno. Drugo pitanje za Lazara glasilo je: “Da li si dobio instrukcije za igru...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.