Milijana progovorila o S*KSU SA POŽGAJEM! Ne stidi se! Pa šta, to NIJE ništa čudno! PRIJA MI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijana progovorila o S*KSU SA POŽGAJEM! Ne stidi se! Pa šta, to NIJE ništa čudno! PRIJA MI! (VIDEO)

Srećna što se vratila!

Ljubavni trougao Milojko Božić-Milijana Bogdanović-Aleksandar Požgaj ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Parovi", kao i ukućane lusksuzne zemunske vile.

Već neko vreme, oni spekulišu o tome da su Milijana i Požgaj već imali seks, i to u WC, a njih dvoje svojim flertovanjem i dodirima te sumnje neprekidno podgrevaju.

Milijana je u intervjuu progovorila na ovu temu, otkrivši prvo kako se osećala kada je sinoć izbačena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vile, i ubrzo potom vraćena u rijaliti.

- Da sam izašla, ne znam kako bi Milojko izdržao bez mene. Požgaj bi mi takođe nedostajao, ali on i ja trenutno ne pričamo - počela je razgovor ona.

Na pitanje o simulaciji seksa koju su pred kamerama priredili, Milijana je dala sledeći dogovor:

- Valjda ste navikli na te naše situacije. Ništa to nije čudno za nas, to je ovde svakodnevno. Ali imali smo pauzu od dva dana. Ne znam da li će se to nastaviti.

Sledeće pitanje bilo je šta Milijana oseća kada je Požgaj dodiruje, da li je to uzbuđuje i da li ima "leptiriće u stomaku", budući da sa strane to tako izgleda.

- Prija mi njegovo društvo, to stoji. Ali ne bih baš o leptirićima - rekla je Milijana, koja nije želela ni da poredi Milojka i Požgaja.

Na pitanje o njenim i Požgajevim uzdasima, koji su se navodno čuli u vili, i za koje ukućani veruju da potvrđuju da su Milijana i Aleksandar išli do kraja i imali seks, devojka je samo kratko rekla: "Ništa ja to neću komentarisati".

Ona je ocenila i da je Milojko dobio ulogu žrtve u rijalitiju zbog njenog poigravanja sa Požgajem i da mu je tako "stavljena kruna na glavu", a ceo intervju poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.