Milica Todorović konačno priznala da je sa Petrom Strugarom, a onda otrkila pikantne detalje njihove veze

Izvor: Svet, 22.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović konačno priznala da je sa Petrom Strugarom, a onda otrkila pikantne detalje njihove veze

Milica Todorović je otkrila niz detalja iz romanse sa glumcem Petrom Strugarom, u koju je uplovila pre tri meseca.
Petar ju je iznenadio u toku jedne od igara, pojavivši se iza nje dok je objašnjavala “predmet” koji je morala da reklamira, a u toku emisije navela je mnogo toga što je iznenadilo prisutne u studiju, ali i kraj malih ekrana.
– Kod mene iz veze u vezu, ja se prilepim kao krpelj i ne možeš da se otarasiš. Njegov konj nas je smuvao – kazala je Milica, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je tokom davanja odgovora na jedno pitanje Ognjena Amidžića dala odgovor bez mnogo razmišljanja.
– Koliko puta sam najviše vodila ljubav u roku od 24 sata? Možda pet, šest puta, tako nekako – istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš sa Petrom.

SvetSvet
The post Milica Todorović konačno priznala da je sa Petrom Strugarom, a onda otrkila pikantne detalje njihove veze appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Todorović i Petar Strugar ozvaničili vezu pred kamerama

Izvor: Tracara.com, 22.Jan.2020

Milica Todorović je otkrila niz detalja iz romanse sa glumcem Petrom Strugarom, u koju je uplovila pre tri meseca. Petar ju je iznenadio u toku jedne od igara, pojavivši se iza nje dok je objašnjavala “predmet” koji je morala da reklamira, a u toku emisije navela je mnogo toga što je iznenadilo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.