Milica Pavlović MAJKU NIJE VIDELA 10 GODINA, a sada, baku, koja ju je odgajila SMEŠTA U STARAČKI DOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 18:42

Milica Pavlović MAJKU NIJE VIDELA 10 GODINA, a sada, baku, koja ju je odgajila SMEŠTA U STARAČKI DOM

Pevačica se za sve pobrinula!

Milica Pavlović nikad nije krila koliko je vezana za baku i deku, a sada mediji su je zapazili dok je sa Radom uživala u prestoničkom restoranu i obasipala je pažnjom i poljupcima.

Mlada pevačica detinjstvo je provela u selu Donji Bunibrod kraj Leskovca, okružena ljubavlju bake i deke koji su je odgajali i nadomestili odsustvo roditelja. Smrt dede Vladimira Milici je bila veliki životni udarac, a tugu se trudi da nadomesti tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što svaki slobodan trenutak provodi sa bakom Radom koju je dovela u Beograd.

- Milica je u više navrata isticala kako baki i deki sve duguje i kako su joj oni najveća životna podrška i snaga. Gubitak dede ju je mnogo pogodio, izmakao joj tlo pod nogama. Svaki slobodan trenutak nakon toga posletila je Radi, pa je svake sedmice putovala za Donji Bunibrod u kojem je odrastala, kako bi je posetila. I ona je mnogo vezana za unuku, kada se nisu viđale telefonski pozivi su bili svakodnevni - kaže izvor i dodaje:

- U jednom trenutku Milica je shvatila da zbog poslovnih obaveza koje su se nagomilale ne uspeva više toliko često da otputuje kod bake, pa je rešila da nju dovede u Beograd, kako ne bi bila sama. Smestila ju je u najbolji dom koji je mogla da pronađe i potrudila se da joj baš ništa ne nedostaje. Sada kada joj je Rada u neposrednoj blizini posećuje je gotovo svakodnevno, često je izvede na ručak, u šetnju. Brine se o njenim potrebama, Rada ima sve što joj treba, a najsrećnija je što joj je unuka sada blizu pa stalno uživa u njenoj pažnji. Unuka joj je velika uteha, donosi joj radost i ljubav i povezanost među njima su očigledne. Samim tim ne čudi što je Milica poželela baš sa bakom da proslavi početak serije "Pevačica" i izlazak nove pesme, nazdravile su i uživale u zajedničkim trenucima.

Podsetimo, Milica je u više navrata pričala svoju životnu priču, a razvod roditelja uspela je da nadoknadi pažnja i ljubav koju je dobijala od bake, deke i tetke.

- Roditelji mi, iskreno rečeno, u životu nisu nedostajali. Znam da zvučim kao hladnokrvna osoba, iako to nisam. Moji roditelji su se razveli, i to je njihovo pravo. Ja nemam prava nikome da sudim. Bolje dobar razvod nego loš brak. Baka i deka su očevi roditelji. Ja sam kao mala došla u njihov dom. Oni umeju da kažu da sam njihovo treće dete, i da su u mom odrastanju i vaspitavanju ispravljali sve greške koje su pravili sa mojim ocem i tetkom. Zato sam i imala veću odgovornost da ne bi neko sutradan rekao: "Odgajali su je baka i deka, a pogledajte šta je postala" - rekla je svojevremeno.

- Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno - ispričala je Milica u jednom intervjuu, a na početku karijere objasnila je kako je došlo do toga da nije u kontaktu sa majkom:

- Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazlila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada kada imam dvadeset jednu godinu nisu mi potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede - rekla je Milica jednom prilikom o majci koju nije videla 10 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.