Milica Milša o slučaju Mika Aleksić: Bila sam jedan dan kod njega u školi i sve mi je postalo jasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 02:26

Milica Milša o slučaju Mika Aleksić: "Bila sam jedan dan kod njega u školi i sve mi je postalo jasno!"

"Mileni i Ivi je trebalo mnogo hrabrosti za ovo!"

Ispovest Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potresla je javnost.

Međutim, ispostavilo se da Milena nije bila i jedina. Njena koleginica Iva Ilinčić je takođe prijavila policiji  Aleksića.

Mnogo Mileninih i Ivinih kolega I koleginica i uopšte javnih ličnosti, dalo je podršku mladim glumicama, a za portal Srbija Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumica Milica Milša je priznala da je i sama išla u školu kod Aleksića, ali da joj se nije svidelo ono što je tamo videla, pa je odustala posle prvog dana:

Objavu dijeli Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

- Toliko je bilo komentara da više ne znam šta bih rekla. Ja sam devojkama pružila podršku i ono u šta se nadam je da će se to završiti kako treba i da će sud dobro odraditi svoj deo posla. Strašno je to što se desilo. Ja sam kod Mike bila samo jedan dan u školi glume. Meni se to nije svidelo i nije niko mogao da me natera da nastavim sa tim časovima. Verujem da je Mileni Radulović i Ivi Ilinčić trebalo mnogo  hrabrost da istupe javno i sve priznaju i hvala im na tome. Hvala im u ime svih žena koje nisu imale toliko hrabrostiu. Nadam se da će ovaj sluičaj promeniti nešto po pitanju žena u našem društvu – rekla nam je Milša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.