Milena Ćeranić u drugom stanju?! Fotografija napravila pometnju!

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić u drugom stanju?! Fotografija napravila pometnju!

Pevačica Milena Ćeranić u drugom stanju?! Fotografija koju je objavila napravila je pometnju na društvenim mrežama!

Pevačica Milena Ćeranić izazvala je pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na Instagram, na kojoj se drži za stomak. Svi su odmah pomislili da je pevačica u drugom stanju, a ona nije želela da otkriva detalje privatnog života, pa je ostala misteriozna:

"To je privatno pitanje, na koje inače ne bih odgovorila. To se uvek vidi kroz par meseci, a ko je dokon, neka sačeka par meseci i vidi šta je u pitanju."

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

TRUDNA MILENA ĆERANIĆ? Ova fotka ju je ODALA! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Dec.2018, 11:33

Ovim je izazvala pometnju na društvenoj mreži. . Pevačica Milena Ćeranić izazvala je pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na Instagram, na kojoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.