Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki tek izašao iz bolnice, a onda doživeo drugu SAOBRAĆAJNU nesreću!

Posle dve nedelje, otkako je imao udes, Miroslav Miki Đuričić je napustio VMA. Međutim, na putu do Kupinova doživeo još jednu saobraćajnu nezgodu. Naime, Miki je u automobilu bio sa kumom Draganom i prijateljem Nebojšom Bojovićem, a njihov automobil je potpuno uništen. – Miki je imao još jedan udes na putu do Kupinova. Sudarili su The post Miki tek izašao iz bolnice, a onda doživeo drugu SAOBRAĆAJNU nesreću! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miki Đuričić na putu do kuće iz bolnice doživeo JOŠ JEDNU saobraćajnu nesreću!

Izvor: Svet, 23.Maj.2019

 Miki Đuričić jutros je posle dve nedelje boravka u bolnici napustio VMA, nakon što se tamo oporavljao posle saobraćajne nesreće.. . Da podsetimo, Miki je zaspao za volanom na putu iz Šapca i udario je u most. Jutros je u invalidskim kolicima izašao iz bolnice, u pratnji prijatelja, ali  na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.