Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki priznao da ima DEVOJKU KOJA JE PEVAČICA, a Nadežda o tome nema POJMA! (VIDEO)

Pismo Velikog šefa je stiglo i sa njim obaveštenje da je restoran brze hrane otvoren. Svi zadrugari si odložili svoje svakodnevne aktivnosti i uputili se ka Mikiju Đuričiću koji će ih tamo uslužili. Nakon što je završio prvu turu, on je seo da popriča sa zadrugarima, tačnije Borom Santanom, Marijom Jovanović i Lazarom Jeremićem i The post Miki priznao da ima DEVOJKU KOJA JE PEVAČICA, a Nadežda o tome nema POJMA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nadežda nije mogla da zadrži suze nakon ovih Mikijevih reči (video)

Izvor: Svet, 26.Sep.2018

Danas je Miki Đuričić priznao Bori Santani i ostalim zadrugarima sa kojima je komentarisao ponašanje Marije i Miljane Kulić da ima devojku, a zatim se obratio Nadeždi koja mu je rekla da je svaki ćošak podseća na njega. On joj je drsko odgovorio kako je vreme da se pevačica izvuče iz depresije...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.