Miki Đuričić otkriva: Suzana je NAJVEĆA žrtva rijalitija, a NE Nadežda!

Izvor: Svet, 20.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Đuričić otkriva: Suzana je NAJVEĆA žrtva rijalitija, a NE Nadežda!

Kao što znamo, Miki Đuričić je zbog fizičkog napada na druge ukućane momentalno diskvalifikovan iz rijalitija, a uz to, dobio je i kaznu od godinu dana kućnog pritvora.
Takođe, izrečena mu je i mera zabrane prilaska žrtvama – Suzani Perović, koju jeošamario, i Nadeždi Biljić, koju je pretukao drvenom štakom.

Kako navodi Telegraf, Miki se kaje zbog svega što je uradio i, kako kaže, “neosporno je kriv”. Ipak, kako se navodi, nije propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << priliku da u velikoj ispovesti skrene pažnju javnosti napominjući da stvari treba sagledati “malo šire”.
Kriv sam, ne sporim ništa. Nisam trebao da udarim Suzanu, šta god da je ona meni rekla, a sad se svi pitaju šta je to… Šta koga briga šta je rečeno i šta god da je, nije trebalo da je udarim. Nadežda je mene prva ošamarila i udarila u povređenu nogu, gde sam slomio karlicu. Nisam pretukao ni Suzanu, ni Nadeždu, nisam ni bio u stanju, ja sam čovek koji je hodao na štakama, koji je bio povređen, imao sam nervni slom. Ništa od toga ne opravdava to što sam uradio, jer sam, opet ponavljam, kriv, ali treba to sve sagledati iz šire perspektive “, rekao je on.
svetsvet
The post Miki Đuričić otkriva: Suzana je NAJVEĆA žrtva rijalitija, a NE Nadežda! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.