Miki Đuričić na putu do kuće iz bolnice doživeo JOŠ JEDNU saobraćajnu nesreću!

Izvor: Svet, 23.Maj.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Đuričić na putu do kuće iz bolnice doživeo JOŠ JEDNU saobraćajnu nesreću!

 Miki Đuričić jutros je posle dve nedelje boravka u bolnici napustio VMA, nakon što se tamo oporavljao posle saobraćajne nesreće.

Da podsetimo, Miki je zaspao za volanom na putu iz Šapca i udario je u most. Jutros je u invalidskim kolicima izašao iz bolnice, u pratnji prijatelja, ali  na putu do Kupinova doživeo je još jednu saobraćajnu nezgodu!
Miki je u automobilu bio sa kumom Draganom i prijateljem Nebojšom Bojovićem, a njihov automobil je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << potpuno uništen.
Miki je imao još jedan udes na putu do Kupinova. Sudarili su se sa drugim automobilom, niko nije povređen, na sreću, ali su vozila uništena. Mikija je vozio kum Dragan, a sa njima je bio i Mikijev prijatelj Nebojša Bojović – otkriva dobro obavešteni izvor.
 
svetsvet
The post Miki Đuričić na putu do kuće iz bolnice doživeo JOŠ JEDNU saobraćajnu nesreću! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Miki Đuričić objavio prvu sliku nakon UDESA i pokazao KO je uz njega

Izvor: Blic, 23.Maj.2019

Miki Đuričić je, po napuštanju VMA, doživeo udes na putu do Kupinova, ali, na sreću, nije ponovo povređen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.