Mića i Janjuš UŠLI U RASPRAVU, pevač mu ŽESTOKO PREBACIO odnose sa Vladimirom, pa mu ZAMERIO OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 01:37

Mića i Janjuš UŠLI U RASPRAVU, pevač mu ŽESTOKO PREBACIO odnose sa Vladimirom, pa mu ZAMERIO OVO! (VIDEO)

Usijana atmosfera!

U emisiji "Narod pita", voditelja Dragana Marinkovića Macu je zanimalo da li Janjuš smatra da ga je Maja Marinković iskoristila, što je bio povod da Janjuš i Mića uđu u raspravu o svim odnosima iz "Zadruge 3".

- Neću govoriti da me je bilo ko iskoristio. Ja sam taj koji da ili ne da. Sve što sam uradio ja sam uradio sam. Ja gledam sebe i kako bih ja odreagovao - odgovorio je Janjuš.

- Dajemo primer Đedovića, on je neko ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bavio žurnalistikom i ko je socijalni radnik, on za stolom barata informacijama, on je imao pravo da kaže šta hoće. Tvoje su greške bile te što si ti ljudima pretio, galamio. Ti si govorio "prebiću vas". Maji si rekao najružnije reči, i ona tebi. Posle toga imate s*ks, pa se izvinjavate, pa imate moleban za svoje najbliže, pa onda svađu... Ti kad nekom daš mogućnost da te blati, blatiće te. Šesti dan si prihvatio neke ljude kao da su ti braća, a mene kog znaš duže nisi. Ti treba da budeš šmeker. Ti si prvi sa Anom Korać komunicirao sve vreme. Vi ste posle 20 dana napravili veliku frku, jer je mislio da je bitniji od mene. Podržavali ste Tomovića, govorili da je vaš brat. Mi smo bili prijatelji, ti si bio sa njim dobar. Vi ste šetali, pričali. Rekao si "Ja sam zavoleo Tomovića kao brata", hteli ste da me zgazite. Jesi popio kafu sa Stefanom Karićem? Bili ste najbolji prijatelji. Ti i Tomović ste bili prijatelji iz interesa, da se ne bi svađali. Mene nervira što ti nećeš da imenuješ - ubacio se Mića.

- Ti si se ljutiš što nisam bio bliži. Ti si odmah meni spomenuo Anu Korać. Ja ti pričam o našoj svađi, ti si je spominjao. Jesi ti meni rekao da ulazi Vlada, Rade i da su oni dobri momci. Ja sam rekao kada sedim sa tobom, da me ne zanima da pričam o njemu. Ja sam se trudio da vas pomirim. To je budalaština. Ja tebe nisam hteo da zgazim. Mene su zgazili. Nisam pio kafu sa Karićem. Ja sam se družio sa Orozovićem. Da vratim vreme, ne bih se dao ljudima. Samo jednog prijatelja možemo imati. Ne treba ništa reći, ni jednu rečenicu iz svog privatnog života, ni jednu tajnu. Sa svima sa kojima sam se posvađao, nisam nastavio druženje - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Pobednica Zadruge uživa u LUKSUZU! Skinula se nasred sobe u hotelu i pokazala ZATEGNUTU G*ZU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.